TV-gids: op deze zender kijk je live naar PSV - RC Lens
i

ProShots

TV-gids: op deze zender kijk je live naar PSV - RC Lens

Joris Kaper • 10:10, 08-11-2023 / Laatste Update: 12:29, 08-01-2024

Woensdag gaat het Champions League-circus verder en die dag is het de beurt aan PSV om de Nederlandse eer hoog te houden! De Eindhovenaren spelen in groep B thuis tegen RC Lens en moeten winnen om nog kans te houden op de volgende ronde. Check hieronder op welke zender je woensdag PSV - RC Lens live kan volgen!

Op welke zender is PSV - RC Lens te volgen?

PSV - RC Lens is woensdag 8 november live te volgen op 2 zenders. Het duel is namelijk te volgen bij zowel RTL 7 als Ziggo Sport. Bij RTL 7 begint de voorbeschouwing op het duel al ruim een uur van tevoren, namelijk om 19.54 uur. Na het duel is er trouwens ook nog een korte nabeschouwing, gevolgd door de samenvattingen van andere wedstrijden.

Bij Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending rondom PSV - RC Lens om 20.55 uur, dus daar is er geen voorbeschouwing. Voor dat kanaal heb je natuurlijk wel een abonnement nodig.

Stand

PSV staat in groep B laatste met 2 punten uit 3 duels. De club moet dus winnen van Lens woensdag! Arsenal gaat met 6 punten aan de leiding, terwijl RC Lens volgt met 5 punten. Sevilla heeft net als PSV 2 punten, maar een net iets beter doelsaldo. In de vorige wedstrijd speelden PSV en Lens met 1-1 gelijk.