TV-gids: op deze zender kijk je naar Brighton - Ajax
i

ProShots

TV-gids: op deze zender kijk je naar Brighton - Ajax

Jeroen Rooseboom • 10:32, 26-10-2023 / Laatste Update: 07:02, 07-01-2024

Na het vertrek van Maurice Steijn staat donderdagavond meteen al een hele belangrijke wedstrijd op het programma voor interim-coach bij Ajax Hedwiges Maduro. De Amsterdammers gaan op bezoek bij Brighton in Engeland. Check hieronder op welke zender je naar Brighton - Ajax kan kijken!

Het was het verhaal van de afgelopen maanden en deze week is dan eindelijk het onvermijdelijke gebeurd: Maurice Steijn is de laan uitgebonjourd bij Ajax. Maduro heeft toegezegd om het roer over te nemen, totdat er een nieuwe trainer is gevonden. Hij lijkt in ieder geval gelijk zijn eigen draai te willen geven aan het team, als we de vermoedelijke opstelling moeten geloven.

Brighton ook niet in vorm

Bij de Engelse tegenstander loopt het ook bepaald niet goed. Het begin van het seizoen in de Premier League was nog wel oké, maar inmiddels heeft de ploeg al 5 wedstrijden op rij in alle competities niet meer gewonnen. De laatste winstpartij dateert van 24 september, 3-1 tegen Bournemouth. Brighton heeft 1 punt, 1tje minder dan Ajax en staat daarom onderaan Groep B van de Europa League.

Welke zender Brighton - Ajax

De wedstrijd Brighton - Ajax begint om 21.00 uur en is live te volgen op Veronica en op ESPN2. De voorbeschouwingen beginnen om 20.40 uur.