TV-gids: op deze zender kijk je naar FC Twente - Cukaricki in de 3e voorronde van de Conference League
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender kijk je naar FC Twente - Cukaricki in de 3e voorronde van de Conference League

Joris Kaper • 10:02, 11-08-2022

Donderdag 11 augustus komen 2 Nederlandse clubs in actie in de 3e voorronde van de Conference League. Het zijn de terugwedstrijden in deze ronde, waarbij AZ een 1-0-achterstand moet wegwerken tegen het Schotse Dundee United. FC Twente staat er een stuk beter voor, want de Tukkers wonnen de uitwedstrijd tegen het Servische Cukaricki met 3-1. Check hier op welke zender je FC Twente tegen Cukaricki live op tv kan volgen!

FC Twente en Cukaricki trappen om 19.00 uur af in de Grolsch Veste in Enschede. De Servische club weet dat het geen favoriet is voor deze ontmoeting, maar de coach liet wel weten dat ze hun huid duur zullen verkopen. De Tukkers zullen dus op hun hoede moeten zijn!

Op deze zender check je FC Twente - Cukaricki op tv

FC Twente - FK Cukaricki is donderdag 11 augustus live te zien bij RTL 7. Wil je ook de voorbeschouwing zien? Die begint al om 18.20 uur op de zender.

Voorsprong

De Tukkers wonnen in de Servische hoofdstad Belgrado de 1e ontmoeting met 3-1 dankzij goals van Daan Rots, Michel Vlap en Joshua Brenet.

Volgende tegenstander

Mocht FC Twente het donderdag redden tegen Cukaricki, dan staat in de volgende ronde een zware tegenstander op het programma. Fiorentina uit Italië zal dan uitgeschakeld moeten worden om het hoofdtoernooi van de Conference League te bereiken.