TV-gids: op deze zender kijk je naar Feyenoord - FC Midtjylland in de Europa League
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender kijk je naar Feyenoord - FC Midtjylland in de Europa League

Joris Kaper • 12:44, 13-10-2022 / Laatste Update: 22:57, 11-12-2023

Donderdag is het weer tijd voor voetbal in de Europa League en de Conference League! Feyenoord treedt die dag aan in de Europa League en tegenstander is dan het Deense FC Midtjylland. Een belangrijke wedstrijd voor de Rotterdammers in deze 4e speelronde van het toernooi. Op welke zender kan je Feyenoord - FC Midtjylland volgen?

Op deze zender is Feyenoord - FC Midtjylland te zien

De Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en FC Midtjylland is donderdag 13 oktober te zien op 2 zenders. Zowel Veronica als ESPN zendt deze wedstrijd uit. Bij ESPN gebeurt dat op kanaal ESPN2. Online is de wedstrijd ook te volgen via een livestream op Kijk.nl.

Tijdstip

De aftrap van Feyenoord - FC Midtjylland is om 18.45 uur, maar bij Veronica begint de voorbeschouwing op deze Europa League-avond al om 18.00 uur. Bij ESPN begint de voorbeschouwing zelfs een kwartier eerder, om 17.45 uur.

Lees ook: Legioen moet Feyenoord naar zege tegen Midtjylland schreeuwen: ‘Ons publiek geeft extra punten’

Stand

Feyenoord gaat in Groep F aan de leiding met 4 punten, maar staat alleen op doelsaldo bovenaan. Want ook Midtjylland, Lazio Roma en Sturm Graz hebben 4 punten. Winnen is dus van levensbelang voor de Rotterdammers om plaatsing voor de volgende ronde in eigen hand te houden!