TV-gids: op deze zender kijk je woensdag live naar Feyenoord - Lazio Roma
i

ProShots

TV-gids: op deze zender kijk je woensdag live naar Feyenoord - Lazio Roma

Joris Kaper • 13:16, 25-10-2023

Na PSV dinsdag is het woensdag tijd voor Feyenoord in de Champions League! De Rotterdammers spelen dan thuis tegen Lazio Roma. Check hieronder op welke zender je de Champions Leaguewedstrijd Feyenoord - Lazio Roma woensdag kan volgen!

Feyenoord begon het Champions League-avontuur dit seizoen goed met een zege op Celtic (3-0). In de 2e speelronde was Atletico Madrid met 3-2 te sterk, maar de Rotterdammmers hebben natuurlijk nog alle kans om een goed resultaat neer te zetten in de groepsfase en zo te overwinteren in de Champions League. Woensdag moeten ze daarvoor een nieuwe stap zetten tegen het Italiaanse Lazio Roma.

Op welke zender kan je Feyenoord - Lazio Roma volgen?

Het groepsduel in de Champions League tussen Feyenoord en Lazio Roma kan je woensdag 25 oktober volgen bij 2 tv-zenders. Je hebt namelijk de keuze tussen RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Voor die laatste moet je natuurlijk wel geabonneerd zijn op het Ziggo-pakket.

Hoe laat begint Feyenoord tegen Lazio?

De wedstrijd tussen de Rotterdammers en de ploeg uit Rome is woensdag 1 van de 2 'vroege' wedstrijden. Dus dat betekent dat de wedstrijd om 18.45 uur begint. De voorbeschouwing op RTL 7 begint zelfs al om 17.54 uur stipt. Dat is een stuk langer dan die op Ziggo Sport, want daar begint het programma pas om 18.40 uur.