TV-gids: op deze zender kijk je naar het bekerduel van Ajax met USV Hercules
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender kijk je naar het bekerduel van Ajax met USV Hercules

Yvo van Dorst • 08:56, 21-12-2023 / Laatste Update: 13:14, 08-01-2024

In de 2e ronde van de TOTO KNVB Beker is donderdag Ajax aan de beurt om de volgende ronde veilig te stellen. De wedstrijd wordt gehouden in de Galgenwaard van FC Utrecht, maar amateurploeg USV Hercules is de tegenstander. Check hier hoe laat en op welke zender Ajax - Hercules te zien is.

Ajax moet voor het duel met Hercules dus naar de bekende Galgenwaard en dat heeft een reden. Het stadion van FC Utrecht leent zich beter voor avondwedstrijden in het bekertoernooi dan de thuisbasis van Hercules. De Noordtribune van het stadion is gereserveerd voor de fans van de amateurploeg.

Vorig seizoen

In de vorige jaargang van het bekertoernooi schopte Ajax het tot de finale. In die eindstrijd werd er verloren van PSV na strafschoppen. Hercules haalde dit jaar de 2e ronde ook op strafschoppen. Dat was tegen mede-amateurploeg Scheveningen. Ajax plaatste zich onlangs met een 3e plek in de groepsfase van de Europa League nog voor de tussenronde van Conference League.

Welke zender Hercules - Ajax?

Hercules tegen Ajax in de 2e ronde van de KNVB Beker is te zien op ESPN. Het schakelprogramma is te zien op ESPN 1, maar de wedstrijd van de Amsterdammers is live te volgen via ESPN 2. De uitzending start om 18:00 uur.

Hoe laat start de wedstrijd van Ajax?

De wedstrijd tussen Hercules en Ajax is een vroegertje op de donderdagavond. De aftrap van het duel is om 18:45 uur en de uitzending begint zoals eerder gezegd om 18:00 uur.