TV-gids: op dit kanaal kijk je naar het duel tussen AZ-opponent Lazio en Sampdoria
i

Pro Shots

TV-gids: op dit kanaal kijk je naar het duel tussen AZ-opponent Lazio en Sampdoria

Trevor Wagener • 14:33, 27-02-2023 / Laatste Update: 06:08, 12-12-2023

Serie A-subtopper Lazio, volgende maand de tegenstander van AZ in de 8e finale om het toernooi van de Conference League, speelt op maandagavond tegen het in degradatienood verkerende Sampdoria. Scroll gauw verder om te checken op welke zender dit duel live te zien is!

Lees ook: de achterkleinzoon van oud-dictator Benito Mussolini voetbalt bij Lazio

Lazio staat na 23 gespeelde wedstrijden 5e in de Serie A met 42 punten. Bij een mogelijke zege op Sampdoria, dat troosteloos 19e staat (11 uit 23), klimt I Biancocelesti over stadsgenoot Roma heen. De ploeg van José Mourinho gaat dinsdagavond (18.30 uur red.) op bezoek bij rode lantaarndrager Cremonese.

Vorm Lazio

Lazio, dat de voorbije weken wisselvallige resultaten heeft geboekt, ontvangt op 7 maar aanstaande eerst AZ in het Stadio Olimpico. Een week later is de return in Alkmaar. Voorafgaand aan het tweeluik met het team van Pascal Jansen gaat de ploeg van coach Maurizio Sarri eerst op bezoek bij competitiekoploper Napoli (3 maart). Na het heenduel met AZ wacht een Serie A-bezoek aan Bologna (11 maart).

Lazio - Sampdoria op TV

De wedstrijd tussen Lazio en Sampdoria, waar de Nederlanders Bram Nuytinck en Sam Lammers spelen, is vanaf 20.35 uur LIVE te volgen op Ziggo Sport Voetbal. Wil je beslist op tijd ingeschakeld zijn? Check dan om 18.20 uur het duel tussen mede-laagvliegers Hellas Verona en Fiorentina. Ook die pot wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.