TV-gids: hoe laat is Sparta - FC Twente in de finale van de play-offs?
i

Pro Shots

TV-gids: hoe laat is Sparta - FC Twente in de finale van de play-offs?

Eimert Pruis • 13:59, 08-06-2023 / Laatste Update: 04:18, 12-12-2023

De play-offs om Europees voetbal zijn aangekomen bij de climax: de finale. Sparta Rotterdam en FC Twente gaan strijden om dat gedroomde Conference League-ticket. Waar kijk je vanavond LIVE naar Sparta - FC Twente?

Sparta en FC Twente zijn de nummers 6 en 5 van de reguliere competitie. Niet meer dan normaal dus dat juist zij in de eindstrijd staan van de play-offs tussen de nummers 5 tot en 8 van de Eredivisie. Alhoewel Sparta normaal gesproken vaker tegen degradatie strijdt en ook FC Twente niet zo heel lang geleden nog in de Eerste Divisie acteerde. Nu gaan ze allebei voor Europees voetbal. Voor allebei een droom die uitkomt.

Pad naar finale

De Rotterdammers hadden het lastig tegen FC Utrecht en slaagden uiteindelijk via penalty's de eindstrijd te bereiken. Twente had heel wat minder moeite met sc Heerenveen en won over 2 duels met 6-1.

Hoe laat Sparta - Twente?

De wedstrijd Sparta - FC Twente begint vanavond om 20.00 uur. Let wel op, de eindstrijd gaat over 2 wedstrijden. De mogelijke verliezer heeft dus nog een return om de boel recht te zetten. De 2e wedstrijd is zondag om 14.30 uur in Enschede.

Op welke zender is de finale van play-offs?

De eerste finale van de play-offs om Europees voetbal is vanavond te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint daar om 19.30 uur. Op zoek naar een livestream van Sparta-Twente? Check dan ESPN Watch.