Check hier waar je live kijkt naar FC Barcelona tegen Villarreal in LaLiga
i

Getty Images

Check hier waar je live kijkt naar FC Barcelona tegen Villarreal in LaLiga

Sjors Tanis • 13:11, 20-10-2022 / Laatste Update: 00:35, 12-12-2023

FC Barcelona neemt het donderdag thuis op tegen Villarreal (aftrap 21.00 uur). Een mooi duel in Camp Nou, maar waar is deze LaLiga-wedstrijd live te zien op televisie?

Check hier waar je geen seconde hoeft te missen van FC Barcelona - Villarreal.

Lees ook: Xavi slechtst gestarte Barça-coach in 20 jaar, maar hij voelt veel steun: 'Lijkt wel of een familielid is overleden'

Waar kijk je live naar FC Barcelona - Villarreal?

De wedstrijd is van begin tot einde te bekijken op tv via Ziggo Sport. De zender start om 20.30 uur met de voorbeschouwing op het hoofdkanaal (Kanaal 14) en Ziggo Sport Select.

Nederlanders

Bij beide clubs kunnen Nederlanders hun opwachting maken. Memphis Depay is nog geblesseerd bij FC Barcelona, maar Frenkie de Jong zit wel in de selectie van Barça. Bij Villarreal is het uitkijken naar Arnaut Danjuma.

Stand van zaken

Door de zege woensdag van koploper Real Madrid bij Elche (0-3) is de achterstand van FC Barcelona op de ranglijst van LaLiga opgelopen tot 6 punten. Barça heeft echter een wedstrijd meer gespeeld en kan tegen Villarreal het verschil dus weer terugbrengen tot 3 punten. Danjuma en co verzamelden 15 punten uit 9 duels.