Uitslagen EK-kwalificatie: Portugal wint nipt door jubilaris Ronaldo, België maakt geen fouten

Jeroen Rooseboom • 01:01, 21-06-2023 / Laatste Update: 09:51, 12-12-2023

Er stonden weer een hele rits EK-kwalificatiewedstrijden voor je klaar op dinsdag. Onder andere Portugal en België kwamen in actie. Check alle uitslagen hieronder!

De wedstrijd IJsland - Portugal was de 200e in het shirt van de Portugezen voor Cristiano Ronaldo. Lange tijd verliep die niet zoals gehoopt. Portugal kwam niet door de IJslandse verdediging heen en de superster liep zich enorm te ergeren. Maar Ronaldo zou Ronaldo niet zijn als hij niet toch de wedstrijd naar zich toe zou trekken: in de laatste minuut scoorde CR7 de 1-0. Siuuuuu!

België kende een avond zonder grote problemen op bezoek bij Estland. Al voor rust stonden onze zuiderburen op een 2-0-voorsprong door 2 goals van Romelu Lukaku. Vlak voor het einde maakte PSV'er Johan Bakayoko de 3-0. Check de rest van de uitslagen hieronder.