Vader City-speler Ruben Dias geeft zanger Noel Gallagher kopstoot tijdens vieren winnende goal
i

Getty Images

Vader City-speler Ruben Dias geeft zanger Noel Gallagher kopstoot tijdens vieren winnende goal

Joris Kaper • 14:19, 23-05-2022 / Laatste Update: 18:35, 07-01-2024

Dat het zondag een gekkenhuis was in het Etihad Stadium van Manchester City na het binnenslepen van landstitel, zal niemand verbazen. Niet alleen op het veld en in de kleedkamer ging het helemaal los, maar ook op de tribunes. Daar weet voormalig Oasis-lid Noel Gallagher alles van. De zanger sprong na de 3e en winnende goal van City vrolijk rond, maar tijdens het rondspringen kwam hij hard in aanraking met de vader van City-speler Ruben Dias.

De pa van Ruben, nogal fors gebouwd, sprong namelijk ook rond en gaf de zanger, een fanatiek City-fan, daarbij per ongeluk een kopstoot. Hij moest zich daardoor laten behandelen in een ambulance en had zelfs een paar hechtingen nodig dankzij Dias senior. Daardoor miste de zanger helaas de laatste minuten van de wedstrijd.

"Ik zat onder het bloed, heb hechtingen in m'n bovenlip en 2 blauwe ogen", aldus Gallagher. "En de pa van Dias heeft geen krasje. Dat is een beer van een vent. Hij knalde bijna mijn tanden eruit", aldus het oud-lid van Oasis tegenover het Engelse talkSport.