Van Nistelrooij ziet winters vertrek Gakpo dichterbij komen
i

Getty Images

Van Nistelrooij ziet winters vertrek Gakpo dichterbij komen

admin • 14:28, 20-12-2022 / Laatste Update: 22:50, 11-12-2023

Ruud van Nistelrooij is zich er zeer van bewust dat er een grote kans is dat Cody Gakpo in januari al zou kunnen vertrekken bij de PSV. Dit geeft hij aan in een gesprek met Voetbal International. Ook geeft de trainer aan dat hij trots is op zijn pupil en ziet hij een mogelijk vertrek als een logische stap.

Volgens diverse media bereid Manchester United momenteel een bod voor. The Red Devils zijn echter niet de enige met interesse. Zo zingen ook de namen van Real Madrid, Liverpool en Bayern München rond

Trots

Van Nistelrooij beseft dat een vertrek steeds dichterbij komt. Hij kan er echter ook van genieten: "Het is schitterend hoe hij zich heeft gemanifesteerd. Hij heeft dit ook verdiend. Ik ben blij dat ik hem van dichtbij heb kunnen helpen. Dat maakt me trots.” De trainer van PSV geeft verder aan dat hij Gakpo een transfer gunt: “Ik gun hem zijn pad wanneer dat gaat komen. Als ik de keus heb liever in de zomer, maar het kan ook nu zijn. Je weet gewoon dat er een moment komt dat je geen nee kunt zeggen."

PSV heeft ook al mogelijke vervangers op het oog. Zo zouden Jesper Karlsson (AZ) en Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev) hoog op het wensenlijstje staan, mocht het tot een vertrek komen.