Veelbesproken Groningen-spits Kevin van Veen wil alweer vertrekken
i

Pro Shots

Veelbesproken Groningen-spits Kevin van Veen wil alweer vertrekken

Brian Vesseur • 12:31, 22-11-2023 / Laatste Update: 16:01, 08-01-2024

Kevin van Veen is een van de meest besproken spelers uit de Keuken Kampioen Divisie. De spits van FC Groningen had ruzie met het publiek van NAC Breda, leek in een interview te zeggen dat hij alweer wilde vertrekken en nu wil hij daadwerkelijk vertrekken!

Hij flirt hevig met een terugkeer naar Schotland, waar de 32-jarige Van Veen erg succesvol was. De spits zou een aanvaring hebben gehad met Groningen-trainer Dick Lukkien. Tegen de Scottish Sun zei hij: "Ik deed het oké, maar de coach en ik hadden een discussie en daarin ben ik een grens over gegaan met mijn taalgebruik. Sindsdien zit ik op de bank en dat heeft de nodige interesse losgemaakt. Mijn zaakwaarnemer is al door 6 of 7 clubs gebeld die me in januari willen huren."

2 mogelijke clubs

Van Veen heeft er ook geen problemen mee om even 2 clubs op te noemen waar hij graag zou willen spelen. "Natuurlijk zou ik luisteren naar Motherwell, want ik heb daar een succesvolle periode gehad. Maar afgelopen seizoen zei mijn zaakwaarnemer ook dat er belangstelling was van Rangers, alleen dat ik met mijn leeftijd misschien niet in hun profiel zou passen."