🎥 | Voetbalfans worden wéér GEK van de VAR in de CL: 'Atlético verdiende een penalty'

Trevor Wagener • 23:32, 17-03-2021 / Laatste Update: 22:07, 05-01-2024

Voetbalfans van over heel de wereld konden hun ogen niet geloven toen Atlético Madrid géén penalty kreeg op bezoek bij Chelsea in de Champions League. Volgens werkelijk talloze social media-gebruikers verdiende de Belg Yannick Carrasco een penalty nadat César Azpilicueta hem naar de grond hielp. Bij een 0-0 stand!

Oké, overdreven veel contact kan het niet genoemd worden. Dat de Chelsea-verdediger alleen maar oog heeft voor Carrasco, die alleen en in scoringspositie op Édouard Mendy afging, is ook duidelijk. De scheidsrechters en de VAR-mensen zagen niks in het voorval.

Hoe dan?

Dit leidde tot verbijsterde reacties op social media. "Dit is een overtreding vandaag de dag, al-tijd", schreef een verbaasde fan. "De VAR slaat nergens op", ging een ander verder. "Dat is Azpilicueta's geluk hier." Nog 1 dan: "Wat is het punt en nut van de VAR als men niet eens gaat kijken!?", was een andere greep uit de vele reacties. Oordeel zelf! Hakim Ziyech opende kort daarop de score, zie die goal hier!

How were Atletico Madrid not given a penalty for this at 0-0? 🤷‍♂️

VAR didn't even check it 🤨 pic.twitter.com/y7hecy3dK1

— Goal (@goal) March 17, 2021

It would’ve been soft I know but wtf is the point in VAR if it’s not even checking that?! https://t.co/XJwsGYK0G6

— Ross Campbell (@RossCam123) March 17, 2021

Omg this is totally embarrassing from var this is what they should be making it easy for ref now they will try to make up for it. It’s so bad https://t.co/JZfzO9unPP

— mark (@goodridgeAFC87) March 17, 2021

Y’a penalty tous les jours sur Carrasco, les mecs dans le camion ils sont bourrés

VAR is a bullshit

— Ouai Baleej ✌🏾🇸🇳 (@ouaibaledj) March 17, 2021