'Volwassen' Mitchell Dijks staat voor rentree bij Vitesse: 'Kom een kilo aan als ik naar eten kijk'
i

Pro Shots

'Volwassen' Mitchell Dijks staat voor rentree bij Vitesse: 'Kom een kilo aan als ik naar eten kijk'

Bart van der Wijst • 17:53, 16-12-2022 / Laatste Update: 02:38, 12-12-2023

Mitchell Dijks is klaar voor zijn rentree. De verdediger tekende in de zomer transfervrij bij Vitesse, maar raakte direct geblesseerd. Na een paar maanden revalideren traint Dijks inmiddels alweer een tijdje mee. Hopelijk maakt de verdediger na de winterstop zijn debuut.

"Ik had me het begin van mijn Vitesse-tijd wel anders voorgesteld. Na 3 trainingen raakte ik geblesseerd aan mijn meniscus", blikte Dijks terug bij ESPN. Daarna moest hij onder het mes. "Na mijn operatie moest ik naast fit worden ook afvallen, ik kom namelijk nogal snel aan. De komende dagen en weken staan in het teken van het opbouwen van wedstrijdritme."

McDonald's

Dijks voetbalde een aantal jaar in Italië bij Bologna, waar hij naar eigen zeggen volwassener is geworden. "Toch vind ik het echt heerlijk om weer thuis te zijn. Ik kan lekker bij mijn moeder op de bank liggen en met haar praten. Ook eet ik gewoon gezond, dat moet ook wel. Als ik alleen al naar eten kijk kom ik een kilo aan. Voor mij zit een bezoekje aan de McDonald's er ook niet meer in, haha."