Voorlopig laatste profduel met publiek levert wel mooi schouwspel op: 6 goals in totaal

Marcel Roes • 19:27, 13-11-2021 / Laatste Update: 20:38, 08-01-2024

In de voorlopig laatste wedstrijd in het betaalde voetbal mét publiek, trakteerde FC Eindhoven de eigen aanhang op een ruime zege op FC Dordrecht. Door de 5-1 overwinning klom de ploeg van trainer Rob Penders naar de 3e plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Joey Sleegers was de grote man in het Jan Louwers Stadion. De aanvallende middenvelder zorgde na een klein kwartier zelf voor de 1-0 en had vervolgens met drie assists een groot aandeel in de 4-0 ruststand. Door de goals van Jort van der Sande (2x) en Mawouna Amevor  had Eindhoven halverwege de buit al binnen.

Na rust deed hekkensluite FC Dordrecht via Jacky Donkor iets terug. Cas Faber tekende in de blessuretijd voor de 5-1 eindstand.