Vriend van Hercules-uitblinker Tim Pieters had een zure avond: 'Weddenschap bleek niet geaccepteerd'
i

Pro Shots

Vriend van Hercules-uitblinker Tim Pieters had een zure avond: 'Weddenschap bleek niet geaccepteerd'

Noah Hoogenboezem • 17:40, 22-12-2023 / Laatste Update: 09:24, 07-01-2024

Tim Pieters was niet alleen de held van zijn club, maar ook van vrienden en familie. De speler van amateurclub Hercules scoorde twee keer tijdens de stunt tegen Ajax in de beker en bezorgde daarmee ook allerlei bekenden een mooi bedrag. Zij hadden namelijk geld ingezet op een doelpunt van Pieters. Een huisgenoot van hem had wel een hele zure avond.

Met een weddenschap op een goal van Pieters kon je goed geld verdienen. Zo was er zelfs iemand die 11.000 euro won. Bas, huisgenoot van Tim, had volgens De Telegraaf niet dat geluk. Hij had niet gecheckt of zijn weddenschap was geaccepteerd en dat schoot hem te binnen toen Pieters de 1-0 maakte: "In het stadion bedacht ik me dat ik geen mailtje terug had gehad. Toen keek ik het na en bleek mijn bet niet doorgekomen."

Ibiza

De andere huisgenoten hadden meer geluk en ze verdienden er goed geld mee. Een van de huisgenoten zei al dat hij een mooie vakantie naar Ibiza wil gaan boeken. Bas krijgt een nieuwe kans voor een weddenschap, want in de volgende ronde speelt Hercules tegen Cambuur: "Dan check ik zeker of mijn weddenschap is geaccepteerd."