Vrouw die kind heeft van Benjamin Mendy onthult 'hoeveel' hij per maand betaalt
i

Getty Images

Vrouw die kind heeft van Benjamin Mendy onthult 'hoeveel' hij per maand betaalt

Marcel Roes • 00:05, 23-04-2023 / Laatste Update: 21:37, 11-12-2023

Voetballer Benjamin Mendy van Manchester City werd in januari 2023 vrijgesproken van enkele aanklachten van verkrachting en aanranding. Maar er lopen nog meer zaken tegen hem. En nu is er een ander verhaal opgedoken rondom Mendy dat niet zo fraai is: een Spaanse vrouw zegt dat ze een kind van hem heeft en dat hij wel heel weinig geld geeft voor de opvoeding.

De vrouw, Yolanda Aguera, vertelt haar verhaal aan The Sun. Ze zegt dat Mendy haar 350 pond per maand geeft om dingen te kopen voor hun dochter. Ze verzocht hem minstens 1.000 pond te geven. Het meisje is inmiddels 3 jaar.

Geen band

"Ben heeft geen echte band met haar", zegt ze. "Hij heeft haar maar 1 keer gezien, toen we naar Manchester vlogen en hem opzochten in zijn huis te Cheshire."

Ze ontmoetten elkaar in het W Hotel in Barcelona, in juli 2019. "We voelden ons tot elkaar aangetrokken. We dansten. Ik zat op zijn schoot en we zoenden. Ik wist niet wie hij was, een vriend zei dat hij een voetballer is."

Zwanger

"Later gingen we met een groepje eten in een appartement dat hij volgens mij huurde. Hij liet me het huis zien. Hij leidde me naar een slaapkamer en we hadden seks."

5 weken later ontdekte ze dat ze zwanger was.