'Vrouw waar Tom Egbers affaire mee had werkt bij Volkskrant, schrijft stiekem een boek'
i

Getty Images

'Vrouw waar Tom Egbers affaire mee had werkt bij Volkskrant, schrijft stiekem een boek'

Marcel Roes • 18:07, 21-03-2023 / Laatste Update: 04:04, 08-01-2024

Tom Egbers had een paar jaar een soort affaire ('Alleen zoenen') met een vrouw die ook bij NOS Sport werkte. Dat heeft de tv-presentator inmiddels erkend. Ook zegt hij dat hij zich nadat de affaire was gestopt af en toe lelijk heeft gedragen.

Maar wie was eigenlijk die vrouw? Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft van 'spionnen' gehoord dat de vrouw in kwestie nu werkt bij De Volkskrant. Pikant: de huidige shitstorm met berichten over de bedorven werksfeer bij NOS Sport werd in gang gezet door een artikel in die krant.

Een boekje open

Coldeweijer vindt dat, als dit klopt, de krant dat had moeten melden. Het zet wat vraagtekens bij de objectiviteit van de krant in deze zaak. Ook ving Coldeweijer op dat de vrouw momenteel een boek schrijft over haar relatie met Egbers. Zonder dat de krant dat weet.

Marketing

En de reden dat ze momenteel anoniem wil blijven, is dat ze uit de schaduw stapt op het moment van publicatie. Dat ze zich nu stil houdt is dus een marketingtruc om weldra meer te verdienen. Coldeweijer raadt haar af om het op die manier aan te pakken.