Waarom Maxi Lopez het prachtig vindt dat vreemdganger Mauro Icardi en Wanda Nara ruzie hebben

Marcel Roes • 11:34, 17-10-2021 / Laatste Update: 17:45, 05-01-2024

Ja, we gaan even diep het roddelcircuit van de voetbalwereld in! Zaterdag postte Wanda Icardi dus op Instagram de opmerking: 'Alweer een gezin dat je hebt verwoest voor een slet'. Ze leek te bedoelen dat haar man Mauro Icardi, de Argentijnse aanvaller van Paris Saint-Germain, was betrapt op vreemdgaan. Ze verwijderde de post, maar dat helpt natuurlijk niet: het internet vergeet immers niet.

1 persoon vindt dit drama vast machtig mooi: Maxi Lopez. De Argentijnse aanvaller, vroeger uitkomend voor onder meer Barcelona, was namelijk van 2008 tot 2012 getrouwd met Wanda. Ze gingen uit elkaar nadat Lopez ontdekte dat Wanda vreemdging met.... JA JE RAADT HET AL: Mauro Icardi. Lopez en Icardi waren toen ploeggenoten bij Sampdoria.

Maar het wordt mooier. Icardi werd dus ook de 'vader' van de 2 kinderen van Lopez en Wanda. Hij liet zelfs tattoo's plaatsen van hen! En Wanda dwong af via de rechter dat Lopez alimentatie moest betalen voor de opvoeding van de kinderen. Lopez vond dat onzin, want Icardi verdiende meer dan hem...

Hoe dan ook, nu krijgt Wanda dus van Icarci een vreemdgaankoekje van eigen deeg. Zie de tweets hieronder voor meer details en leedvermaak.