Op deze zender kijk je de loting voor de groepsfase van de Champions League
i

Pro Shots

Op deze zender kijk je de loting voor de groepsfase van de Champions League

Brian Vesseur • 01:06, 31-08-2023 / Laatste Update: 10:17, 12-12-2023

Het is tijd voor de loting voor de groepsfase van de Champions League. Check hier wanneer, hoe laat én op welke zender je moet inschakelen om te kijken bij welke teams Feyenoord en PSV in de poule komen. PSV won woensdagavond van Rangers in de Champions League, waardoor het zich plaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Feyenoord zit als kampioen van Nederland in Pot 1. PSV heeft het een stuk lastiger en moet het doen met Pot 3. In dit artikel check je alles wat je moet weten over de potindeling dit Champions League-seizoen.

Zender loting groepsfase Champions League

De loting voor de groepsfase van de Champions League is deze op donderdag om 18.00 uur. De loting is live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. Houd er rekening mee dat de loting even kan duren, want er worden tussendoor ook weer allerlei awards uitgereikt. Check hier de livestream van de loting van de Champions League.

Doe zelf alvast een loting

Mocht je niet zo lang willen of kunnen wachten, kan je hier alvast zelf de Champions League-loting simuleren. Zo kan je alvast een eigen groepsfase creëren voor Feyenoord en PSV.