🎥 | Wat is er aan de hand met Lionel Messi? Sterspeler na 1 helft gewisseld, PSG buigt achterstand om

Sjors Tanis • 00:27, 30-10-2021 / Laatste Update: 02:10, 08-01-2024

Lionel Messi en Paris Saint-Germain: het is nog geen goed huwelijk. De Argentijnse sterspeler werd tegen Lille al na 1 helft gewisseld door zijn trainer.

PSG stond halverwege met 1-0 achter in de wedstrijd in de Ligue 1.

Toch 3 punten

Zondag de geblesseerde Sven Botman kwam Lille in Parijs na een halfuur op voorsprong via Jonathan David. In de 74e minuut scoorde PSG-verdediger Marquinhos de 1-1 op aangeven van Ángel Di María. De Argentijn was in de 88e minuut zelf de maker van de winnende goal: 2-1. Zo pakte PSG toch 3 punten en blijft het ruim koploper in de Franse competitie.

Kylian Mbappé ontbrak bij de thuisploeg wegens ziekte. Georginio Wijnaldum had een basisplaats en speelde 85 minuten.

Check hier de 1-1 van Marquinhos:

Check hier de 2-1 van Ángel Di María: