Wat we weten over Feyenoord-tegenstander Drita
i

Pro Shots

Wat we weten over Feyenoord-tegenstander Drita

Brian Vesseur • 00:36, 16-07-2021 / Laatste Update: 20:35, 05-01-2024

FC Drita Gjilan is de tegenstander van Feyenoord in de Europa League! In de 1e voorronde van de Conference League won Drita van FK Dečić (uit Montenegro) over 2 wedstrijden. Volgende week donderdag is al het 1e duel met Feyenoord. De Rotterdammers moeten 3 rondes overleven om in de groepsfase terecht te komen. Wat weten we eigenlijk van Drita?

Uit won Drita met 1-0, vorige week werd het 2-1 voor de club uit Kosovo. Feyenoord speelt op 22 en 29 juli tegen Drita.

Wat weten we over Feyenoord-tegenstander Drita?

De laatste jaren wordt Drita best weleens kampioen van Kosovo. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg 2e, op 2 punten van de koploper. Een jaar ervoor won Drita nog de titel. De club schopte het nog nooit tot het hoofdtoernooi van een Europees toernooi, maar speelde al wel een paar keer in de voorronde van de Champions League en Europa League. Vorig jaar werd Drita uitgeschakeld door Legia Warschau in de 3e voorronde van de Europa League.

De spelers van Drita zijn onbekend, héél onbekend. Mocht je het niet geloven, check dan zelf de selectie van het team uit Kosovo dan maar. De totale marktwaarde van de selectie is volgens Transfermarkt.nl net 3 miljoen euro. Ter vergelijking: Feyenoords selectie is bijna 106 miljoen euro waard.