🎥 | Weghorst krijgt mooi ontvangst bij Burnley, maar interesse uit Duitsland ligt op de loer

Yvo van Dorst • 18:03, 13-07-2023 / Laatste Update: 00:33, 12-12-2023

Wout Weghorst is weer terug bij zijn Engelse club Burnley. De spits speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Besiktas en voor Manchester United, maar inmiddels is de spits terug bij zijn gepromoveerde werkgever. Of hij er lang blijft is een 2e, aangezien er interesse zou zijn van Bayer Leverkusen.

Op de video wordt Weghorst enthousiast onthaald bij zijn club Burnley. Hij speelde daar een half jaar, nadat hij in de winter van 2022 werd overgenomen van VfL Wolfsburg. Zijn periodes bij Besiktas en Manchester United waren niet heel succesvol, maar op het laatste WK vervulde hij zoals bekend een echte heldenrol.

Clausule

Weghorst had een clausule in zijn contract dat hij verhuurd mocht worden als Burnley zou degraderen. Dat gebeurde, waardoor hij een jaar in Turkije en Manchester mocht spelen. In datzelfde jaar promoveerde Burnley, dus moest Weghorst gewoon weer terug.

Bayer Leverkusen

Of Weghorst lang bij Burnley blijft is de vraag, aangezien Bayer Leverkusen een oogje op de spits heeft. Dat meldt Kicker. De Duitse club mist voor een flink deel van het seizoen hun vaste spits Patrick Schick en dus moet Wout de Duitsers komen redden.