🎥 | Weghorst prikt deze goal voor winnend Wolfsburg

Brian Vesseur • 21:17, 31-01-2021 / Laatste Update: 17:44, 05-01-2024

Wolfsburg staat op de 3e plek in de Bundesliga dankzij een zege op SC Freiburg. Het werd 3-0 en ook Wout Weghorst pikte een doelpuntje mee.

John Brooks opende de score voor de thuisploeg in de 21e minuut. Weghorst maakte er nog in de eerste helft met een schot 2-0 van. Freiburg probeerde wat terug te doen in de tweede helft, maar middenvelder Yannick Gerhardt schoot 5 minuten voor de tijd de derde voor Wolfsburg binnen.

Weghorst

Door zijn treffer staat Weghorst, een van de uitblinkers dit seizoen bij Wolfsburg, op 14 doelpunten in de Bundesliga. Daarmee heeft hij zijn seizoenstotaal van vorig seizoen, 16 treffers, al bijna geëvenaard, terwijl er nog 15 speelrondes te gaan zijn.

Stand

Wolfsburg heeft door de zege 35 punten. Dat zijn er 10 minder dan koploper Bayern München dat zaterdag met 4-1 won van Hoffenheim. RB Leipzig staat 2e met 38 punten door de 1-0-zege van zaterdag op Bayer Leverkusen.