Op deze zender kijk je live naar Manchester United - Everton in de FA Cup
i

Getty Images

Op deze zender kijk je live naar Manchester United - Everton in de FA Cup

Jeroen Rooseboom • 11:44, 06-01-2023 / Laatste Update: 00:40, 09-01-2024

Manchester United en Everton treffen elkaar vrijdagavond 6 januari voor een heerlijk potje in de FA Cup. En je hebt geluk, want de wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden! Check hieronder op welk kanaal je de wedstrijd kan zien.

United is na het twijfelende begin onder Erik ten Hag nu eindelijk echt op stoom. De laatste 4 officiële wedstrijden werden allemaal gewonnen, zonder tegendoelpunt. Ten Hag lijkt de succesformule te hebben gevonden voor dit team. In Engeland zijn ze in ieder geval laaiend enthousiast over de trainer.

Hoe anders is dat bij Everton. Van de laatste 7 officiële wedstrijden werd er 5 keer verloren en 2 keer gelijk gespeeld. Trainer Frank Lampard staat onder enorme druk en een nieuwe nederlaag zou hem zomaar de kop kunnen kosten. Kunnen The Toffees voor een stunt zorgen op bezoek in Old Trafford?

Op welke zender is Manchester United - Everton in de FA Cup live te zien?

Dit heerlijke potje tussen de 2 Premier League-clubs is in Nederland live te zien op Ziggo Kanaal 14. Ook kan je de wedstrijd volgen op de kanalen Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd begint om 21.00 uur, Nederlandse tijd.