Wesley Sneijder gaat met Mo Ihattaren mee naar Juventus: 'Ik zie dat hij écht wil'

Bart van der Wijst • 21:53, 07-11-2022 / Laatste Update: 23:37, 11-12-2023

Mo Ihattaren heeft het bij heel veel mensen en clubs verpest vanwege zijn gedrag, maar Wesley Sneijder hoopt de ooit zo talentvolle middenvelder weer op het juiste pad te krijgen. Bij Veronica Offside vertelde de oud-international over de eerste trainingsdagen met Ihattaren. Ook onthulde hij dat hij meegaat naar Turijn.

Sneijder deed vorige week een oproep en Ihattaren ging er op in. "Hij schaamde zich om eerder contact op te nemen. Hij zei: 'ik kijk echt tegen je op, dus ik vond het heel moeilijk om je te bereiken'. Uiteindelijk heeft hij het wel gedaan en zijn we 2 dagen lang bezig geweest", blikte Sneijder terug op de eerste dagen samen.

Lees ook: Utrechters onder elkaar: Wesley Sneijder ontmoet Mohamed Ihattaren bij duel van DHSC

"We hebben de eerste dagen veel gepraat, testjes gedaan en vandaag (maandag) zijn we begonnen met trainen", zei Sneijder. "Hij staat er heel positief in, het is een zware periode voor hem geweest. Hij zegt ook dat hij fout is geweest. Hij beseft dat dit zijn laatste kans is."

Juventus

Ihattaren is nu nog verhuurd door Juventus aan Ajax, maar die club wil niet met hem verder en dus moet hij in januari terug naar Italië. "Ik ga met hem mee", onthulde Sneijder. "We hebben afgesproken dat hij het voor zichzelf moet doen, niet voor mij. Hij zegt dat hij er alles voor aan de kant wil zetten. Ik ben blij dat hij het licht heeft gezien. Ik zie aan zijn ogen dat hij écht wil."