Willem II klimt naar plek 2 in KKD na zege op Den Bosch

Brian Vesseur • 18:47, 15-10-2023 / Laatste Update: 05:15, 06-01-2024

Willem II is naar de 2e plek gestegen in de Keuken Kampioen Divisie. FC Den Bosch werd zondag in Tilburg met 3-1 aan de kant geschoven. De bezoekers kwamen nog wel op voorsprong, maar Willem II vloog er daarna overheen.

Kacper Kostorz was de man die Den Bosch op 0-1 zette, Jeredy Hilterman zorgde na een halfuur spelen voor 1-1. Jeremy Bokila schoot Willem II in de tweede helft naar de overwinning met 2 doelpunten: 3-1. Bokila kwam na de eerste helft in het veld. In de vorige wedstrijd maakte Bokila als invaller ook 2 goals, toen won Willem II van De Graafschap (4-2).

Stand KKD

Willem II staat nu dus 2e in de KKD, maar er kunnen nog wel wat clubs over de Tilburgers heen in de ranglijst. De club heeft nu 20 punten na 10 wedstrijden, koploper Roda JC staat op 23 punten.