🎧  | WK-update: 'Ik vind het niveau van de voetballers van Qatar nog lager dan dat van amateurs'

admin • 12:43, 29-11-2022 / Laatste Update: 22:29, 11-12-2023

De 3e en laatste ronde van de groepsfase gaat dinsdag van start op het WK. Sportnieuws.nl blikt in samenwerking met ALLsportsradio terug op de wedstrijden van maandag. Sportnieuws.nl laat onder meer zijn licht schijnen over de geclaimde goal van Ronaldo en de wedstrijd tussen Oranje en 'amateur' tegenstander Qatar.

'Doelpunt' Ronaldo

Hét moment van de maandag was volgens Trevor Wagener het geclaimde doelpunt van Cristiano Ronaldo die, tot nog toe, door Bruno Fernandes werd gemaakt. "Ik denk dat dit alleen maar afbreuk doet aan Ronaldo zijn status als absolute topvedette. Als je goals gaat claimen van een teamgenoot, een teamgenoot die de ploeg iets meer bij de hand neemt zegt dat veel. Ik vind het tenenkrommend om naar deze Ronaldo te kijken."

Laag niveau selectie Qatar

Over de wedstrijd tussen Nederland en Qatar is Wagener ook duidelijk: "Ik vind het niveau van de voetballers van Qatar nog lager dan dat van amateurs. Het is dat Nederland niet helemaal in vorm is, anders zijn dubbele cijfers tegen zo een Qatar mogelijk. Ze zijn ongeveer van het niveau San Marino. Dus je moet hier als Nederland zijnde dik overheen gaan."