TV-gids: op deze zender kijk je naar Arsenal - Lens
i

Getty Images

TV-gids: op deze zender kijk je naar Arsenal - Lens

Brian Vesseur • 11:24, 29-11-2023 / Laatste Update: 23:53, 04-01-2024

PSV neemt het woensdagavond op tegen Sevilla in de Champions League om 18.45 uur. Bij een zege wordt de wedstrijd tussen Arsenal en Lens om 21.00 uur héél belangrijk. Check hier op welke zender je Arsenal - Lens kan kijken.

Zender Arsenal - Lens

De wedstrijd tussen Arsenal en Lens wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Eerder inschakelen kan bijna niet, want pas om 20.55 uur gaat het beeld op voetbal.

Waarom is deze wedstrijd belangrijk?

PSV en Lens staan allebei op 5 punten in de Champions League-groepsfase, na 4 wedstrijden. Door een beter onderling resultaat is PSV de nummer 2 in de groep, achter Arsenal (5 punten). Sevilla bungelt momenteel onderaan met 2 punten.

LEES OOK: TV-gids: op deze zender kijk je naar Sevilla – PSV

Als PSV woensdagavond van Sevilla wint én Lens verliest van Arsenal, is PSV al zeker van de tweede plek in de poule. Die plek geeft recht op de knock-outfase van de Champions League. Alle andere scenario's rondom PSV en Lens bekijk je hierrr.

Vorige wedstrijd

Lens stuntte in de vorige wedstrijd tegen Arsenal door met 2-1 te winnen. Elye Wahi, hét talent van Lens, maakte toen de winnende goal. Adrien Thomasson zorgde in de eerste helft voor de 1-1, nadat Gabriel Jesus na 14 minuten al voor de 1-0 zorgde namens Arsenal.