📺 | TV-gids: schakel naar deze zender voor topper tussen Feyenoord en PSV in Eredivisie
i

Getty Images

📺 | TV-gids: schakel naar deze zender voor topper tussen Feyenoord en PSV in Eredivisie

Sjors Tanis • 09:14, 03-12-2023 / Laatste Update: 23:57, 04-01-2024

Een heerlijk affiche in de Eredivisie op de vroege zondagmiddag: Feyenoord - PSV. De aftrap in de Kuip in Rotterdam is om 12.15 uur. Blijft PSV foutloos in de competitie? Check hier hoe laat en op welke zender je incheckt!

Zender Feyenoord - PSV

De kraker tussen Feyenoord en PSV is live te bekijken op ESPN. De sportzender begint al om 10.00 uur met de voorbeschouwing en zendt aansluitend de wedstrijd uit.

Lees ook: Verwachte opstellingen Feyenoord en PSV: thuisploeg met Minteh, Tillman in basis Eindhovenaren

Nummers 1 en 2

Feyenoord - PSV is ook het duel tussen de huidige nummers 1 en 2 van Nederland. De Eindhovenaren zijn de trotse koploper. Ze lieten in 13 speelrondes nog geen punt liggen. De Rotterdammers hebben 7 punten minder. Bij een zege van PSV lijkt de titelrace al zo goed als gelopen.

Lees ook: Arne Slot vindt eventueel gat van 10 punten naar PSV ‘niet prettig’, maar vindt het ook nog geen ramp

Champions League-deelnemers

Zowel Feyenoord als PSV doet dit seizoen mee aan het hoofdtoernooi van de Champions League. Feyenoord werd dinsdag uitgeschakeld, maar gaat na de winterstop wel verder in de Europa League.

PSV wist zich wel te plaatsen voor de knock-outfase. De Eindhovenaren gaan achter de Engelse topclub Arsenal als nummer 2 in de groep door naar de laatste 16 van het miljardenbal.