Kijktip: hier kijk je in Nederland GRATIS naar de kraker in de 2. Bundesliga tussen HSV en Schalke
i

Getty Images

Kijktip: hier kijk je in Nederland GRATIS naar de kraker in de 2. Bundesliga tussen HSV en Schalke

Bart van der Wijst • 21:15, 28-07-2023 / Laatste Update: 23:04, 11-12-2023

Voor veel ploegen is de voorbereiding nog volop bezig, maar HSV en Schalke 04 beginnen vrijdagavond al aan het nieuwe seizoen. Een kraker dus, in de 2. Bundesliga. En nog veel belangrijker: de wedstrijd tussen HSV en Schalke is gratis te zien in Nederland. Hieronder vind je waar.

Mocht je een abonnement hebben bij Viaplay, dan kan je HSV - Schalke kijken via een livestream. Heb je die niet, dan moet je even verder lezen.

Zender HSV - Schalke 04

De wedstrijd tussen HSV en Schalke 04 is te zien op Sat. 1. Deze zender is niet bij iedere provider te ontvangen. Ziggo-klanten moeten zappen naar kanaal 59.

Het verhaal van HSV is bekend. De traditionsverein was afgelopen seizoen 95 minuten lang gepromoveerd naar de Bundesliga, toch ging het mis. 1. FC Heidenheim promoveerde in plaats van hen en ook via de play-offs lukte het niet. Schalke degradeerde als nummer 17 naar het 2e niveau.

Belgische Pro League

Geen Viaplay of Sat.1 en wil je toch voetbal kijken? Niet getreurd! In België begint de competitie ook. Om 20.45 uur is Union Sint-Gillis tegen Anderlecht te zien bij Ziggo Sport Select.