📺 | TV-gids: op deze zender kijk je naar Lazio - Celtic
i

Getty Images

📺 | TV-gids: op deze zender kijk je naar Lazio - Celtic

Brian Vesseur • 13:56, 28-11-2023 / Laatste Update: 05:52, 07-01-2024

Lazio neemt het dinsdagavond op tegen Celtic in de Champions League en die wedstrijd is extra interessant voor Feyenoorders. Bij een goed resultaat voor Celtic is de kans dat Feyenoord overwintert in de Champions League namelijk een stuk groter. Check hier op welke zender je kijkt naar Lazio - Celtic.

Zender Lazio - Celtic

Een geluk voor de Feyenoorders: Lazio - Celtic begint al om 18.45 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden op Ziggo Sport (Select). Vanaf 18.00 uur begint daar al de voorbeschouwing. Bij een zege van Celtic maakt Feyenoord goede kans om te overwinteren in de Champions League. Mocht Lazio winnen, is Feyenoord zeker van overwintering in de Europa League.

LEES OOK: Waarom Lazio – Celtic enorm belangrijk is voor Feyenoord

Stand in de groep

Feyenoord - Atlético Madrid begint pas om 21.00 uur en dus is het een avond vól spanning voor de voetbalfans. Lazio heeft momenteel 7 punten in de groep, 1 punt meer dan Feyenoord. Atlético Madrid leidt de dans met 8 punten, terwijl Celtic pas op 1 puntje staat.

In de laatste wedstrijd neemt Feyenoord het op tegen Celtic, terwijl Atléti en Lazio elkaar dan treffen. Ook die wedstrijd zal voor Feyenoord heel interessant worden.

LEES OOK: 📺 | TV-gids: hier kijk je naar Feyenoord vs Atlético Madrid