TV-gids: op deze zenders kijk je Leicester City - PSV live
i

ANP

TV-gids: op deze zenders kijk je Leicester City - PSV live

Joris Kaper • 16:52, 07-04-2022 / Laatste Update: 02:37, 12-12-2023

PSV speelt donderdag tegen Leicester City in de kwartfinale van de Conference League. Op welk kanaal is Leicester City - PSV? En hoe laat begint PSV?

Op welke zender is Leicester City - PSV?

Een blik in de TV-Gids leert ons dat Leicester - PSV in Nederland wordt uitgezonden door zowel Veronica als ESPN 2. Wil je liever genieten van Belgisch commentaar, dan kun je de wedstrijd bekijken op Canvas (Sporza).

Hoe laat is PSV?

Leicester - PSV begint om 21.00 uur. De voorbeschouwing op beide Nederlandse zenders begint na afloop van Feyenoord - Slavia Praag.

Livestream Leicester - PSV

Ben je op zoek naar een gratis livestream van PSV? Via KIJK.nl biedt Veronica een livestream aan. Bij ESPN is deze wedstrijd ook te bekijken als je inlogt.

Vermoedelijke opstellingen

Keert Yvon Mvogo terug in de basis bij PSV? Volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink van het ED is de kans behoorlijk groot dat doelman Joël Drommel zijn basisplek kwijt is. Check hier de vermoedelijke opstellingen van PSV en Leicester City (zonder Jamie Vardy).

Weg naar de finale

De winnaar van het tweeluik tussen Leicester City en PSV speelt in de halve finale tegen de winnaar van het duel tussen Bodø/Glimt en AS Roma. PSV kan Feyenoord dus alleen treffen indien beide ploegen de finale weten te bereiken.