TV-gids: op deze zenders kijk je PSV - Leicester City live
i

ANP

TV-gids: op deze zenders kijk je PSV - Leicester City live

Joris Kaper • 12:43, 14-04-2022 / Laatste Update: 03:22, 12-12-2023

PSV speelt donderdag tegen Leicester City de return in de kwartfinale van de Conference League. Op welke zender is PSV - Leicester City? En hoe laat begint PSV?

Op welke zender is PSV - Leicester City?

Als we de TV-Gids openslaan zien we dat PSV - Leicester in Nederland wordt uitgezonden door zowel Veronica als ESPN 2.

Hoe laat is PSV?

De aftrap bij PSV - Leicester City is om 18.45 uur. In het Philips Stadion in Eindhoven moet PSV de 0-0 uit Engeland zien om te zetten in een zege. Dat mag ook na verlenging en strafschoppen. De voorbeschouwing op deze wedstrijd begint om 18.00 uur bij Veronica. Na afloop wordt overgeschakeld naar de wedstrijd Slavia Praag - Feyenoord.

Livestream PSV - Leicester

Wil je PSV volgen via een gratis livestream? Via KIJK.nl biedt Veronica een livestream aan. Bij ESPN is deze wedstrijd ook online te bekijken als je inlogt.

Opstelling PSV: Olivier Boscagli ontbreekt

PSV moet het in de return doen zonder Olivier Boscagli. De verdediger raakte afgelopen week zwaar geblesseerd en komt dit seizoen niet meer in actie. Ook aanvaller Noni Madueke is geblesseerd en is er niet bij. Trainer Roger Schmidt kan gelukkig wel weer beschikken over middenvelder Érick Gutiérrez, die terugkomt van een schorsing.

Weg naar de finale

Als PSV donderdag Leicester City weet uit te schakelen, speelt de ploeg van Roger Schmidt in de halve finale tegen de winnaar van het tweeluik tussen Bodø/Glimt en AS Roma. Die wedstrijd eindigde in Noorwegen in een 2-1 zege voor de thuisploeg.