TV-gids: op deze zender kijk je naar Sevilla - PSV
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender kijk je naar Sevilla - PSV

Brian Vesseur • 08:25, 29-11-2023 / Laatste Update: 18:55, 08-01-2024

PSV speelt woensdagavond een enorm belangrijke wedstrijd in de Champions League. De Eindhovenaren reizen af naar Sevilla voor de vijfde speelronde in de groepsfase. Bij een zege kán PSV al door zijn, maar dan moet het wel even het resultaat op het andere veld afwachten. Check hier op welke zender je alles volgt over Sevilla - PSV.

Zender Sevilla - PSV

De wedstrijd tussen Sevilla en PSV wordt uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De uitzending op RTL 7 begint al om 17.55 uur, op Ziggo Sport Voetbal schakel je vanaf 18.40 uur in. De wedstrijd wordt afgetrapt om 18.45 uur.

LEES OOK: Noa lang niet fit voor Sevilla: Hirving Lozano wel hersteld van tackle Mees Hilgers

Stand in de poule

PSV staat momenteel tweede in de poule, met 5 punten na 4 wedstrijden. Lens heeft ook 5 punten, maar door een beter onderling resultaat bezet PSV de tweede plek. Arsenal (9 punten) lijkt de groep te winnen omdat het al 4 punten voor staat op de rest, Sevilla staat pas op 2.

Om die reden kan PSV na woensdagavond al door zijn in de Champions League. Als de Eindhovenaren zelf winnen én Arsenal wint van Lens, zijn Sevilla en Lens uitgeschakeld. En dat terwijl PSV dan pas 8 punten heeft. Lens kan in die laatste speelronde dus nog gelijk komen, maar het onderling resultaat is dus in het voordeel van PSV.