Zieke technisch directeur Frank Arnesen legt werkzaamheden bij Feyenoord neer

Pim Huberts • 18:24, 30-06-2022 / Laatste Update: 07:14, 12-12-2023

Frank Arnesen heeft zijn werkzaamheden bij Feyenoord voorlopig neergelegd. De technisch directeur van de Rotterdammers luistert naar het dringende advies van zijn dokter.

Een maand geleden liep de 65-jarige Deen een infectie aan z'n knie op. Deze leek vervolgens hersteld te zijn, maar hij kreeg toch te maken met een terugslag. In overleg met zijn artsen is besloten dat hij zich de aankomende maanden volledig op herstel moet richten, en dus niet beschikbaar zal zijn voor Feyenoord.

'Gezondheid het allerbelangrijkst'

Algemeen directeur Dennis te Kloese verduidelijkt de kwestie op de website van Feyenoord:

"De fysieke gesteldheid van Frank laat het niet toe om de zeker op dit moment veeleisende taken die horen bij de functie van technisch directeur met volle overgave uit te kunnen voeren. Voor hem is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten. Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is."

Met de afwezigheid van Arnesen zal Te Kloese zich voorlopig met transferzaken bezighouden. Wanneer Arnesen weer terug zal keren, is niet bekend.