🎥 | ZIEN: Lazio boekt belangrijke zege op Genoa in leip doelpuntenfestijn

Trevor Wagener • 16:36, 02-05-2021 / Laatste Update: 23:11, 05-01-2024

Lazio boekte zondag een fraaie overwinning op Genoa. In Rome gebeurde van alles, vielen er penalty's maar werd er vooral veel gescoord: 4-3! Lazio is nu 6e met 64 punten uit 33 wedstrijden. Nummer 5 Juventus heeft 66 punten.

Joaquín Correa opende na een halfuur de score, waarna spits Ciro Immobile vanaf de stip kort voor rust de voorsprong verdubbelde. Nadat Adam Marusic koud in de 2e helft onbedoeld voor de 2-1 van Genoa zorgde, schoot Luis Alberto heerlijk raak voor een nieuw verschil van 2 goals.

Gol gol gol

Kort na de fraaie goal van de Spanjaard maakte Correa de 4-1 en leek de buit binnen. Via een pingel van oud-PSV'er Gianluca Scamacca, gelíjk gevolgd door de 4-3 van Eldor Sjomoerodov, werd het nog even spannend. Goals vielen er niet meer, dus aan de uitslag veranderde niets. Vette pot!