Zijn deze odds ook een inkoppertje? Luuk de Jong gaat tegen Ajax tenminste 1 keer op doel koppen
i

Pro Shots / Marcel van Dorst

Zijn deze odds ook een inkoppertje? Luuk de Jong gaat tegen Ajax tenminste 1 keer op doel koppen

Joris Kaper • 21:34, 30-07-2022 / Laatste Update: 09:05, 12-12-2023

Het seizoen begint weer! Zaterdag staan er 3 supercups op het programma: In Nederland, Engeland en Duitsland. Maar voor de Nederlandse fans is de strijd tussen PSV en Ajax voor de Johan Cruijff Schaal natuurlijk de meest aantrekkelijke! Wie wint zaterdag deze editie?

Ajax - PSV begint zaterdagavond om 20.00 uur in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Vorig seizoen stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar, en toen wist PSV de landskampioen met maar liefst 4-0 te verslaan. Gaat dat dit jaar weer gebeuren? Ajax werd afgelopen seizoen kampioen, maar PSV versloeg de Amsterdammers ook weer in de finale van de KNVB Beker met 2-1. Weet PSV tegen de concurrent opnieuw een prijs te pakken?

SuperCup Saturday bij TOTO

Natuurlijk kan je bij de TOTO met deze wedstrijd proberen je slag te slaan. Maar behalve inzetten op de winnaar van dit duel, zijn er nog een paar speciaal door TOTO opgestelde odds: Lekker man!

Kopt Luuk de Jong op doel?

Bij deze special van de TOTO staan Steven Bergwijn (Ajax) en Luuk de Jong (PSV) centraal. De Jong is een kopspecialist: kan hij het zaterdag tegen Ajax ook? Als de lange spits tenminste 1 keer op doel kopt in deze wedstrijd, staan daar lekkere odds tegenover in deze special. Deze staan namelijk op 3,00.

Scoort Steven Bergwijn?

Steven Bergwijn kwam een paar seizoenen geleden nog uit voor PSV. Kan de kersverse Ajax-aanwinst zijn oude ploeg vandaag pijn doen? Mocht de aanvaller scoren tegen PSV, dan staan de odds van deze TOTO-special daarvoor op 4,00.