🎥 | Zlatan houdt het niet droog als hij over gezin praat tijdens persconferentie Zweden

Bart van der Wijst • 20:30, 22-03-2021 / Laatste Update: 05:21, 07-01-2024

Dat Zlatan Ibrahimovic ook maar gewoon een mens is bewees hij maandagavond wel. De Zweedse voetballegende schoof aan bij een persconferentie van het nationale team en hield het niet droog toen het over zijn zoontje ging. Die bleef achter in Milaan, terwijl papa naar Zweden moest.

"Mijn zoontje Vincent moest huilen toen ik vertrok", sprak de zichtbaar geëmotioneerde Ibra. "Maar het is oké." Vervolgens nam Zlatan een kleine pauze en veegde zijn tranen weg. "Het is niet makkelijk, want ik zal wat minder vaak bij mijn gezin zijn. Het is lastig om ze elke keer achter te laten. Ik ben ook maar een mens, ook al ben ik Superman."

Comeback

Zlatan is na een afwezigheid van zo'n 4,5 jaar terug bij de nationale ploeg. Hij gaat spelen met rugnummer 11, alleen daar moest hij wel het nodige voor doen. Oud-Willem II'er Alexander Isak draagt namelijk dat nummer, maar Zlatan vroeg hem vriendelijk of hij dat nummer af wilde staan. Dat wilde Isak wel, dus speelt Zlatan - we gaan er even vanuit dat hij minuten maakt - tegen Georgië, Kosovo en Estland met rugnummer 11.