🤑 | Zo dan! Kylian Mbappé laat bonus van 100 miljoen (!) schieten om bij PSG te blijven spelen
i

Pro Shots

🤑 | Zo dan! Kylian Mbappé laat bonus van 100 miljoen (!) schieten om bij PSG te blijven spelen

Yvo van Dorst • 00:32, 06-09-2023 / Laatste Update: 02:46, 12-12-2023

Kylian Mbappé is een topspeler die blijkbaar niet echt een geldwolf is. De Fransman sloeg eerder al een gigantisch aanbod uit Saudi-Arabië af en bij Paris Saint-Germain ziet hij nu ook af van een flinke som geld. In een 'herenakkoord' heeft Mbappé afgezien van zijn 100 miljoen euro bonus.

Volgens L'Équipe heeft Mbappé met PSG afgesproken dat hij afziet van zijn loyaliteitsbonus. Dat bedrag zou hij krijgen als hij in zijn laatste jaar nog in Parijs zou voetballen. Die 100 miljoen euro hoeft de Fransman niet. De reden dat hij afziet van het bedrag is zijn eerdere verbanning bij de selectie. Als hij af zou zien van de bonus mocht hij weer meedoen met de ploeg van trainer Luis Enrique.

Contractsituatie

Mbappé lag zowat de hele zomer in de clinch met PSG wat betreft zijn contract. De Fransman wil niet verlengen zodat hij volgend jaar gratis weg kan. Daar heeft PSG weinig trek in en zij kwamen met het dilemma dat hij of moest vertrekken of nu moest bijtekenen. Allebei deed Mbappé niet, waardoor hij naar het 2e elftal werd gezet. Inmiddels traint en speelt hij dus weer mee, omdat de Fransman zijn 100 miljoen heeft ingeleverd.