Zorgen bij Barça om Sergio Agüero worden groter: spits naar ziekenhuis voor hartonderzoek
i

Getty

Zorgen bij Barça om Sergio Agüero worden groter: spits naar ziekenhuis voor hartonderzoek

Sjors Tanis • 10:27, 31-10-2021 / Laatste Update: 17:45, 13-12-2023

FC Barcelona-aanvaller Sergio Agüero is naar het ziekenhuis vervoerd voor een hartonderzoek. De Argentijn viel in het thuisduel met Alavés in de 1e helft uit met ademhalingsproblemen.

Hij werd vlak voor rust gewisseld voor Philippe Coutinho.

Pijn op borst

"Ik vroeg hem wat er was en hij vertelde me dat hij duizelig was. Mij is verteld dat hij naar het ziekenhuis is gegaan, maar verder weet ik ook niks”, zei interim-trainer Sergi Barjuán na het 1-1 gelijkspel. De 33-jarige Agüero werd op het veld behandeld en een brancard was gereedgemaakt, maar de spits kon het veld zelfstandig verlaten. FC Barcelona spreekt van 'pijn op de borst'.

Piqué

Ook Gerard Piqué (34) viel uit. De verdediger heeft volgens FC Barcelona een kuitblessure in zijn rechterbeen opgelopen. Het moet nog blijken hoe lang de centrale verdediger eruit ligt. Hij mist sowieso de Champions League-wedstrijd dinsdag tegen Dynamo Kiev. Agüero zal waarschijnlijk ook niet van de partij zijn.

FC Barcelona, dat eerder in de week trainer Ronald Koeman ontsloeg, heeft te maken met veel blessureleed. Onder anderen Frenkie de Jong en Ansu Fati staan ook langs de kant.