‘Chelsea doet eerste bod van 40 miljoen op Frenkie de Jong, Bayern wil wel meer betalen’

15 januari 2022

Getty Images
Frenkie de Jong

Chelsea heeft een eerste bod van 40 miljoen euro gedaan op Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder van FC Barcelona staat ook in de belangstelling van Bayern München. Volgens Daily Mail mag De Jong voor 50 miljoen weg.


Barcelona is bereid om De Jong te verkopen. De middenvelder is bij Barça op het moment niet in beste doen en kampt ook met lichte pijntjes. Ondanks zijn slechte seizoen staan de topclubs in een rij.

Bayern gaat ook bieden
Bayern München zou De Jong inschalen op 50 miljoen euro, terwijl Barcelona 60 vraagt. Toch verwachten media in Spanje dat De Jong voor 50 miljoen wel weg mag. Het eerste bod van Chelsea zal waarschijnlijk dus worden afgewezen. Chelsea moet snel zijn want Bayern bereidt ook een eerste bod voor.

De Jong kwam in 2019 over van Ajax voor 75 miljoen euro. Na een redelijk begin heeft hij dit seizoen moeite bij Barça. Hij zag sterkhouders zoals uiteraard Lionel Messi vertrekken. Het spel moet nu van De Jong komen en dat lukt hem nog niet, mede omdat op zijn geliefde positie Sergio Busquets staat.


Bij Ziggo Sport hebben ze het nieuws op Sportnieuws.nl ook gelezen