Fans van Feyenoord en PSV hopen stiekem op terugkeer Georginio Wijnaldum

14 mei 2022

Getty Images

Georginio Wijnaldum (31) is voor het eerst sinds Sint Juttemis niet geselecteerd voor het Nederlands elftal. De middenvelder van Paris Saint-Germain speelt simpelweg te weinig volgens bondscoach Louis van Gaal. Daar hebben fans van Feyenoord en PSV een oplossing voor.


Zij willen namelijk maar al te graag dat Wijnaldum terugkomt. In Rotterdam hopen ze natuurlijk vurig dat hij voor zijn jeugdliefde Feyenoord kiest, in Eindhoven herinneren ze Wijnaldum aan zijn succesjaren bij PSV.

Duur geintje
De transferzomer staat voor de deur en voor Wijnaldum zijn er eigenlijk maar een paar opties. Hopen op een trainer die het wel in hem ziet zitten bij PSG of vertrekken. Dat laatste lijkt met het oog op het WK in november geen onverstandige beslissing.

De grote vraag is alleen: waarheen? In de Franse hoofdstad verdient Wijnaldum namelijk 11 miljoen euro per jaar. Dat bedrag kunnen bijvoorbeeld Feyenoord en PSV never nooit ophoesten.

Twitter
Toch proberen fans van beide clubs via Twitter hun oude geliefde te verleiden tot een overstap. Wijnaldum zou dan behoorlijk wat in moeten leveren, maar krijgt daar ongetwijfeld veel speelminuten voor terug. En dat is precies wat Van Gaal wil.

Zomaar wat tweets op een rijtje