FC Twente wil van Feyenoord te veel geld zien voor Zerrouki: ‘Ik heb mij altijd goed opgesteld’

4 augustus 2022

Pro Shots
Zerrouki-Feyenoord

Ramiz Zerrouki hoopt dat hij zich snel Feyenoorder mag noemen. De Rotterdammers hebben concrete belangstelling voor de middenvelder, die in maart zijn contract bij FC Twente nog verlengde tot de zomer van 2024. Feyenoord heeft een bod van 5 miljoen neergelegd in Enschede, maar Twente wil zelfs 7 nullen zien (10 miljoen)!


"Elke speler heeft ambitie", zei Zerrouki in Belgrado tegen RTL 7, nadat FC Twente in de 3e voorronde van de Conference League met 3-1 had gewonnen van Cukaricki. "Ik ben FC Twente dankbaar, ik ben vanuit de jeugd doorgegroeid naar het 1e elftal. Ik heb alles voor de club gegeven en me altijd goed opgesteld. Ik hoop nu dat de club wil meedenken met mijn toekomst."

Vervanger van Aursnes
Zerrouki moet bij Feyenoord de vervanger worden van de Noor Fredrik Aursnes, die in de belangstelling staat van Benfica. "Er gaat een speler vertrekken daar", aldus Zerrouki. "Ik kan als nummer 6 goed tot mijn recht komen op het middenveld. Maar dat is niet aan mij, maar aan Feyenoord."

FC Twente wil 10 miljoen euro hebben voor de 24-jarige in Amsterdam geboren Zerrouki, die Algerijns international is. Trainer Ron Jans vroeg zich in een vlaag van verstandsverbijstering deze week af of dat bedrag wel genoeg is. Zerrouki: "Ik sta nog onder contract bij FC Twente, zij moeten bepalen wat ik waard ben. Het kan nu voor beide partijen een win-winsituatie zijn."