‘Hakim Ziyech in gesprek met Milan, Chelsea wil Matthijs de Ligt’

25 juni 2022

Pro Shots / SIPA USA
hakim-ziyech-chelsea-ac-milan

Rumoer rondom Chelsea met een Nederlands randje! De Engelse ploeg wil zich volgens transferexpert Fabrizio Romano versterken met Matthijs de Ligt, die nog nog onder contract staat bij Juventus. Chelsea zou daarentegen afscheid willen nemen van Hakim Ziyech, die volgens Romano al in gesprek is met AC Milan.


De Ligt leek vorige maand nog op weg om zijn contract te verlengen bij Juventus, maar niets is zo veranderlijk als de voetballerij. De gesprekken over de contractverlening van De Ligt zijn namelijk nog steeds niet rond en dus kan de 22-jarige verdediger wat eenvoudiger vertrekken.

Juventus wil bij vertrek wel een behoorlijke zak geld zien van geïnteresseerde clubs, waar Chelsea er dus eentje van is. Ook zou Chelsea-trainer Thomas Tuchel geïnteresseerd zijn in een andere Nederlander, namelijk Nathan Aké.

Ziyech
Hakim Ziyech zou de Engelsen dan juist weer geld op moeten leveren. De Marokkaanse Nederlander kan niet rekenen op een basisplek in Engeland en is volgens Romano in gesprek met AC Milan.

Strootman
Oud-international Kevin Strootman mag trouwens ook uitkijken naar een andere club. De Nederlander komt niet meer in de plannen voor bij Marseille en zou op de radar staan van het Italiaanse Hellas Verona.