🎥 | Check! James Rodriguez verschijnt ‘gewoon’ op de training van Al-Rayyan

27 juni 2022

Van een overgang van James Rodriguez naar PSV lijkt vooralsnog geen sprake. Maandagochtend zou de 30-jarige Colombiaan van het Qatarese Al-Rayyan SC gespot zijn bij het Philips Stadion. Diezelfde avond verscheen hij 'gewoon' op het trainingsveld van zijn huidige werkgever.


Nadat eerder PSV-watcher Rik Elfrink iets mysterieus op Twitter zette over een mogelijke komst en zijn collega Martijn van Zijtveld daar overheen ging, leek er een nieuwe stunt in de maak. Later op diezelfde avond bleek er zand in de geruchtenmolen te zitten. Ook kwamen er excuses van Van Zijtveld.

Reactie na James-gerucht
"James was vanavond op de training bij Al Rayyan", schreef hij in een tweet. "Dat maakt het niet onmogelijk, maar wel zeer onwaarschijnlijk dat hij in Eindhoven was vandaag. Excuses als ik mensen blij heb gemaakt met een halfdode mus. Ik vertrouwde (misschien te veel) op een eerder goed geïnformeerde bron." Sportief!

De Colombiaans international ligt nog tot en met medio 2024 vast bij Al-Rayyan. Volgens Transfermarkt zou zijn transferwaarde om en nabij de 13 miljoen euro liggen.

Lees ook: 'hét SN-interview met Martijn van Zijtveld: commentator en eigenaar van 670 voetbalshirts'