Nú al drukke transferwinter voor Feyenoord: van Veerman en Vilhena naar Bazoer

5 januari 2022

Pro Shots

Joey Veerman werd sinds zijn Volendam-tijd al in verband gebracht met Feyenoord. Uiteindelijk tekende hij - tegen ieders verwachting in - bij PSV. Feyenoord moest doorschakelen en kwam terecht bij Tonny Vilhena en later ook Riechedly Bazoer.


Bazoer lijkt nu hét doelwit van Feyenoord te zijn. De verdedigende middenvelder van Vitesse gaf dinsdag nog aan dat hij contact heeft met PSV. Zo vist Feyenoord in de vijver van PSV, nadat de Eindhovenaren dit ook bij de Feyenoorders deden.

Veerman gaf in een eerder stadium aan het liefst naar Feyenoord te gaan, maar waarschijnlijk won het geld uit Eindhoven. Dat zal in ieder geval voor sc Heerenveen een belangrijke factor zijn geweest. Bazoer zei juist dat-ie graag wilde terugkeren bij PSV, nadat hij daar in de jeugd al speelde. Ook kwam hij uit voor Ajax.

Huurlingen
Naast het transfergeweld in de Eredivisie, heeft Feyenoord in de tussentijd ook 3 spelers verhuurd. Christian Conteh gaat op huurbasis bij FC Dordrecht ballen, Aliou Baldé vertrekt tijdelijk naar Waasland-Beveren en Francesco Antonucci mag zich laten zien bij FC Volendam. Daar speelde hij ook al in het seizoen 2019/20.