Oei! Feyenoord-transfer gaat niet door: ManU-speler Amad Diallo geblesseerd

29 augustus 2021

Getty Images
Amad Diallo

Feyenoord en Manchester United waren eruit en alleen Amad Diallo moest nog tekenen. De rechtsbuiten uit Ivoorkust is echter geblesseerd geraakt en ligt er volgens bericht voor een maand uit. De huurtransfer naar Feyenoord gaat nu niet door.


"Hij is geblesseerd geraakt, het gaat niet door", zegt Arnesen. "Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is."

Feyenoord had al een akkoord met Manchester United, dat de aanvaller in januari voor 21 miljoen had weggeplukt bij Atalanta Bergamo. Technisch directer Frank Arnesen heeft nu nog ruim 2 dagen om een alternatief te vinden. Feyenoord zoekt koortsachtig naar een extra aanvaller.

Ook in defensief opzicht probeert de club zich nog te versterken. Feyenoord klopte aan bij Nick Viergever van PSV, maar de club uit Eindhoven wil een bescheiden transfersom zien voor de speler die eerder al voor Ajax en AZ speelde. In de nacht van dinsdag op woensdag sluit de transfermarkt.