‘Luuk de Jong komt zaterdag naar Eindhoven om PSV-terugkeer af te ronden’

1 juli 2022

Proshots
Luuk de Jong PSV Terugkeer FC Barcelona Sevilla Transfer Philips Stadion

Aanvaller Luuk de Jong lijkt terug te keren bij PSV. Vrijdagavond plaatste Sevilla 'per ongeluk' een bericht op haar website waarin het melding maakte van een principe-akkoord tussen de 2 clubs. Dit meldde PSV-watcher Rik Elfrink op Twitter.


Volgens de PSV-watcher van ED zou de Spaanse La Liga-club een bericht op de website hebben geplaatst met daarin info over de transfer van De Jong, om het nieuws vervolgens te verwijderen.

Elfrink Twitterde dat Sevilla een bericht had geplaatst met daarin de mededeling dat er een principe-akkoord was bereikt met PSV over een terugkeer van De Jong naar het Philips Stadion. Daarbij zou een afscheidsfilmpje gevoegd zijn. Ook deze video werd verwijderd.

'Terugkeer Luuk de Jong bij PSV'
Later plaatste Elfrink op Twitter dat bronnen binnen PSV vertelden dat De Jong zaterdag in Eindhoven aankomt. Op het trainingscomplex De Herdgang zou de overgang moeten worden afgerond. Wordt vervolgd!

De Jong vertrok na het seizoen 2018/2019 uit Eindhoven en tekende vervolgens bij Sevilla. Met die club won hij onder meer in 2020 de Europa League. In die finale tegen Inter scoorde Luuk de Jong 2 keer. In 94 wedstrijden voor Sevilla kwam hij tot 19 treffers. Het voorbije seizoen speelde hij op huurbasis bij Barcelona. Voor de Catalanen scoorde de international 7 keer in 29 duels.